Jewelcase | Jewelcases

Niets wordt meer gebruikt om cd producties in aan te bieden dan de standaard jewelcase. Dit is de ware klassieker onder de cd verpakkingen. Voor veel klanten is hun cd pas 'af' als men ze in de jewelcase verpakking in handen heeft.

De standaard jewelcase wordt steeds met inlay geleverd. deze kan dubbelzijdig zijn, ingeval een jewelcase met transparante tray wordt gebruikt, of enkelzijdig in het geval men voor een ondoorzichtige tray kiest. tevens is er plaats om een boekje van 4, 8, 12, 16, 20, 24, ... pagina's te voorzien. dit wordt ook het front van de jewelcase. Vouwbladen en posters in verschillende formaten zijn ook mogelijk.

We leveren alle benodigde grafische files (templates) om je toe te laten zeer snel de juiste afmetingen van jouw jewelcase te realiseren. Het volstaat bij aanvraag aan te vinken dat je de templates wenst en ze worden zeer snel naar jou gemaild. Ook barcodes kunnen door ons gegenereerd worden.

Er zijn jewelcases voor meerdere cd's, multiboxen genaamd, deze kunnen 2 of 3 cd's bevatten. Ook extra dunne boxen meteen dikte van slechts 5,2 mm, singlecases of slimline cases genaamd kunnen geleverd worden. Alle jewelcases kunnen met cellofaan verzegeld worden.

Onze snelle levertijden zorgen ervoor dat jouw project zeer snel kan gerealiseerd worden.